websiteLogoTop1

Jeugdroeien

Ben je ook op zoek naar een sport die tegelijkertijd sportief en uitdagend is en samengaat met een inspirerende en gezellige sfeer?

Ze zeggen ook wel eens dat roeien een denksport is voor de spieren, dus ben je een slimme jongen of een stoere meid (;-)) van tenminste 10 jaar tot 16 jaar, dan moet je zeker eens bij ons langskomen!

Onze jeugdafdeling bestaat uit verschillende groepen: een aparte groep voor de 10 tot 14-jarigen en verschillende groepen voor de 14+ers afhankelijk van niveau en ambitie. Roeien doe je in ploegen (2, 4 of 8) of in je eentje (skiff). Naast het wekelijks trainen zijn er voldoende evenementen zoals regionale en nationale wedstrijden, jeugdavonden zoals Sinterklaas avond/materiaal avond/filmavond en een jeugdweekend aan het einde van de zomer.

Ons uitgangspunt is vooral dat je jezelf kunt ontwikkelen binnen een positieve en stimulerende omgeving. Ook voor jou doen we dus ons uiterste best om het jou naar de zin te maken: op sportief gebied, rekening houdend met jouw ambitieniveau, en vooral ook in het plezier wat jij aan deze sport kunt beleven.

De jeugdcoaches/begeleiders onderschrijven de regels NOC*NSF omtrent de omgang met minderjarigen en zijn allen in het bezit van een VOG.

Heb je interesse en wil je meer weten: neem contact met ons op via het email-adres: jeugdcommissaris@ervbeatrix.nl