De meeste nieuwe leden maken kennis met Beatrix via de open dag, altijd op een zaterdag in het voorjaar. Meer informatie over de open dag is te vinden onder Activiteiten. In 2022 zal er overigens vanwege de lange wachtlijst geen open dag worden georganiseerd.

Ook buiten de open dagen om kun je een bezoek brengen aan de vereniging: je kunt altijd op zaterdagochtend langskomen en in de bar boven even vragen naar iemand van het bestuur of een ander die je graag verder helpt. Wil je er zeker van zijn dat je dan iemand treft die je van alle relevante informatie kan voorzien, stuur dan van tevoren even een e-mail naar de instructiecommissaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als het gaat om volwassenen roeien, of naar de jeugdcommissaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor jeugdroeien. 

Wie enthousiast is geworden en geen roei-ervaring heeft, kan zich inschrijven voor een proefpakket van zeven lessen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. 

Mensen met roei-ervaring kunnen het beste contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (volwassenen roeien) of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (jeugdroeien).

Je kunt ook direct een volledig ingevuld inschrijfformulier opsturen naar de ledenadministratie. Belangstellenden zonder roei-ervaring worden dan geïnformeerd over de eerstvolgende cursus van 7 lessen, degenen met roei-ervaring worden dan benaderd door de instructiecommissaris of de jeugdcommissaris.

Download het Inschrijfformulier                             Download membership application form

Download informatie over het lidmaatschap         Download membership information

Lidworden30br.100dpi

<<  Maart 2023  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
202122232526
27293031