websiteLogoTop1

Uitreiking van de Ine Krijff Trofee aan Pieter van der Marel

20240318 Ine Krijff Trofee Pieter van der Marel 2Op maandag 18 maart kreeg Pieter van der Marel de Ine Krijff Trofee uitgereikt tijdens de koffiepauze van de werkplaats,

Pieter heeft zich bijzonder ingezet als lid van de werkplaats, de Commissie Aangepast Roeien, en de Toercommissie. Vriendelijk, toegankelijk, en enthousiast is hij het schoolvoorbeeld van de vrijwilliger die zorgt voor de saamhorigheid binnen de vereniging. Precies wat Ine Krijff bedoelde toen ze de wisseltrofee ter beschikking stelde.

Zwembadtraining terug-in-de-skiff - meld je aan

zwembadtraining 200Herinnering: voor de zwembadtraining van zondag 3 maart kun je je nog aanmelden tot maandag 26 februari! 

Beatrix in spotlight bij SportAwards 2023 Eindhoven

20240122 SportawardsOnze vereniging kan terugzien op een prachtig sportgala! Jaarlijks worden op een feestelijk evenement, de Eindhoven SportAwards, prijzen uitgerekt voor o.a. Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach en Vrijwilliger van het jaar.

Stem op Mike en Gijs voor de Eindhoven SportAwards 2023!

Logo eindhovensportMike is genomineerd als vrijwilliger van het jaar, en Gijs als sporttalent van het jaar. Stemmen kan nog tot 8 januari. Wie er uiteindelijk met de winst vandoor gaat horen ze tijdens de uitreiking op 22 januari.

Lees waarom Mike genomineerd is, en stem op Mike.

Lees ook waarom Gijs genomineerd is, en stem op Gijs.

Sleutelbos kwijt en terugbezorgd dankzij Salto tag

Salto TagHet bedrijf Salto, de leverancier van onze electronische sloten, stuurde een verrassend mailtje. "Er is een sleutelbos gevonden met daaraan een Salto tag. Aan het nummer kunnen we zien dat het een tag is van Beatrix. Jullie kunnen vast wel zien van wie die tag is".  En dat konden we. De sleutelbos is weer terug bij het lid van Beatrix. Met dank aan de eerlijke vinder omdat hij de moeite heeft genomen om Salto te informeren, en aan Salto voor het doorgegeven van de contactgegevens van de vinder.  

Eeuwselse Loop gedoopt

20231125_doop_eeuwselse_loop

Inmiddels is het duo Jan Portegijs - Vianney Koelman wereldberoemd binnen Beatrix. Dankzij hun verrassende winst bij de BTC-2 in de C2x mochten deze Ergogekkies de nieuwe C1x inwijden, die genoemd is naar een afwateringsbeek(je) op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Vianney wees er in zijn humorvolle speech op dat zélfs ervaren roeiers deze aanwinst mogen reserveren. Na de doop met kanaalwater - zowaar op een zonnig moment tussen de buien door - roeide Jan in eigen stijl de nieuwe boot voor.