websiteLogoTop1

Silverskiff 2019

Afgelopen weekend zijn Lisa van Slagmaat, Tamara Oderkerk, Roos Rooijakkers en Gerard Egelmeers samen met een groep Thêtanen afgereisd naar het verre Italië voor de 11km lange Silverskiff. Een super coole ervaring waar we jullie graag meer over vertellen. Letterlijk ook cool (koel), zoals vooraf voorspeld was (3 graden met regen).

Gelukkig hadden we de weergoden aan onze zijde en begon het zonnetje zaterdag al lekker te schijnen. Na een stukje roeien op de Italiaanse rivier Po hadden we voldoende ervaring opgedaan voor zondag. Een kleine sidenote: we kwamen er al snel achter dat Lisa, Tamara en Roos de skill solo-skiff-tillen snel moesten leren, aangezien we zondag ruim 20 minuten alleen in de rij voor het vlot moesten staan. Na wat cultuur snuiven en een groot bord pasta waren we klaar voor de zondag. silverskiff2019
Op zondag werd de 11 km lange wedstrijd op verschillende manieren beleefd. Trotse gevoelens, mentale inzinkingen, extreme uitputting, dorst en veel nieuwe blaren. We hebben het weekend leuk afgesloten met een lekkere pizza samen met Thêta en Orca.
Al met al een super gave ervaring!
Alle resultaten zijn hier te vinden: https://live.silverskiff.org/score/silver

 2 Gerard [475]  MMD  45:36.1
 8  Lisa [359]  WLW  50:10.7
 13  Tamara [360]  WLW  50:45.4
  7  Roos [283]  WSEN  49:57.3