websiteLogoTop1

20240318 Ine Krijff Trofee Pieter van der Marel 2Op maandag 18 maart kreeg Pieter van der Marel de Ine Krijff Trofee uitgereikt tijdens de koffiepauze van de werkplaats,

Pieter heeft zich bijzonder ingezet als lid van de werkplaats, de Commissie Aangepast Roeien, en de Toercommissie. Vriendelijk, toegankelijk, en enthousiast is hij het schoolvoorbeeld van de vrijwilliger die zorgt voor de saamhorigheid binnen de vereniging. Precies wat Ine Krijff bedoelde toen ze de wisseltrofee ter beschikking stelde.

Terugblik op Ine Krijff

Ine Krijff was een van de mede oprichters van de Roeivereniging Beatrix. Tot in haar 90ste levensjaar kwam zij regelmatig op zaterdagochtend een kopje koffie drinken in het Spantje. Om na de koffie even te roeien op de ergometer. Ine genoot van de samenhorigheid binnen de vereniging, maar vooral vond ze de vereniging succesvol door de inzet van de vele vrijwilligers. En om deze vrijwilliger te bedanken heeft Ine Krijff de wisseltrofee ter beschikking gesteld. Sindsdien wordt ieder jaar de Ine Krijff Trofee uitgereikt.

De vorige winnaars

De lijst met winnaars staat hier op de website.

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring