websiteLogoTop1

Winst voor Rood Witte Sokjes, Roze Pekskes, Blues en Lieke op Head

 

20240310_Head_Sokjes.jpg

Michelle, Corien, Antoinette en Rianne (uitkomend voor RV Hertog) hebben met Gerdien als stuurvrouw het dames dubbel vier veld gewonnen. Een hele mooie prestatie! 

De Roze Pekskes met Roos en Lotte en Jolien als stuurvrouw hebben het B-veld gewonnen en waren 4e overall bij de dames achten. 

Lieke heeft met haar combi het D-veld gewonnen van de dames dubbel vier. 

De Blues hebben het D-veld gewonnen in de dubbel vier. Ze zaten 3 seconden af van de overall winst. Knap als je bedenkt dat Jos als stuurvrouw de boot langs veel langzamer varende ploegen heeft moeten manouvreren. 

Bij de dames achten hebben nog twee ploegen van Beatrix meegedaan. Voortvarend is met Marjolein als stuurvrouw 4e geworden in het E-veld van 8 ploegen. Lieke maakte onderdeel uit van een combi ploeg met roeisters uit 8 verenigingen (!) en zij zijn in het D-veld 2e geworden van de 10 damesploegen. 

Bij de heren zijn dit weekend 4 achten gestart. De Blues zijn met Jos als stuurvrouw 3e geworden in een veld met 40 ploegen. De Harmen 8 met Felix als stuurman is in hun veld van 35 achten op de 19e plek geëindigd. De Millennials hadden 18 tegenstanders in de 8 en zijn met Reinout als stuurman op de 10e plek geëindigd. Reinout heeft ook de dubbel acht van Bikkelhard en zij zijn 6e geworden in een veld van 9 boten. 

Lekker met de Meiden (met Esther Pols als stuurvrouw) deed voor het eerst mee en zijn in het veld van 59 dubbel vieren 24e geworden. De Cnöschjes zijn gestart in het mix dubbel vieren veld. Dit veld startte als laatste in het blok waardoor Clarette alle ruimte had om de ideale route te volgen. Ze zijn derde geworden in hun veld van drie ploegen.