websiteLogoTop1

20240122 SportawardsOnze vereniging kan terugzien op een prachtig sportgala! Jaarlijks worden op een feestelijk evenement, de Eindhoven SportAwards, prijzen uitgerekt voor o.a. Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach en Vrijwilliger van het jaar.

Wie de prijzen krijgen, wordt mede bepaald door de stemmen die alle geïnteresseerden kunnen uitbrengen tot een paar weken voor het gala. Uiteindelijk beslist een vakjury wie van de genomineerden met de titel, de eer en een fraaie bokaal naar huis gaan. In een stampvolle zaal van het Van der Valk Hotel Eindhoven bleken op 22 januari Mike van Dongen (vrijwilliger) en Gijs van den Avoird (sporttalent) doorgedrongen te zijn tot de laatste drie van hun categorie. Ze wonnen helaas niet, maar werden terecht flink in het zonnetje gezet, met in het publiek een flinke groep clubgenoten/supporters/familieleden.

Ook ontvingen sporters die een podiumplek behaalden tijdens een Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap (of bij de Olympische of Paralympische Spelen) een fraaie sportpenning. Die eer viel te beurt aan Gijs van den Avoird (alweer), Martin Luirink en Robin Sterk. Ook Lisa du Croo, Kim Egelmeers (NK in 4x roeiend voor Beatrix) en Youri Vaes (als zwemmer) kregen een sportpenning. Corien Prins was niet in de gelegenheid om haar penning zelf op te halen.

Uitslagen:

  • Sporter van het jaar: Sifan Hassan (jawel, lid van AV Eindhoven)
  • Talent van het jaar: Steijn Louter (zwemmen)
  • Sportploeg van het jaar: FC Eindhoven AV dames 1 (voetbal)
  • Sportcoach van het jaar: Jan Vogels (zaalvoetbal)
  • Vrijwilliger van het jaar: Roy Kawarmala (Taekwondo))

Meer info en (t.z.t.) foto's: https://www.eindhovensport.nl/actueel/sportawards-2023

20240122 Sportawards

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring