websiteLogoTop1

Zwembadtraining terug-in-de-skiff - meld je aan

zwembadtraining 200Herinnering: voor de zwembadtraining van zondag 3 maart kun je je nog aanmelden tot maandag 26 februari! 

Zondag 3 maart van 14:00-16:00 is de zwembadtraining terug-in-de-skiff. Tijdens deze training leggen we een aantal skiffjes in het zwembad en leren roeiers om op een veilige manier weer terug in de boot te klimmen. We beginnen met een uur voor volwassenen, het tweede uurtje is gereserveerd voor de jeugd. 

De training vindt plaats bij het zwembad van het studenten sportcentrum:

Zondag 3 maart van 14:00-16:00
14:00-15:00 Volwassenen
15:00-16:00 Jeugd
Zwembad van het Studentensportcentrum:
Onze Lieve Vrouwestraat 1
Eindhoven

Aanmelden voor volwassenen kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aanmelding voor de jeugd gaat via Bram. De aanmelding sluit op 26 februari. De kosten voor volwassenen bedragen 10 euro, betaling via automatische incasso. Voor jeugd is deze veiligheids training gratis en verplicht voor iedereen die hem nog niet gedaan heeft.

Wij kunnen de zwembadinstructie niet organiseren zonder hulp van de deelnemers. Voor het vervoer heen en terug van de skiffs hebben wij 2 mensen nodig om te helpen. Ervaring met boten op- en afriggeren is niet vereist, het is wel een mooie kans om hier ervaring mee op te doen! Graag bij de aanmelding aangeven of je de mogelijkheid hebt om te helpen met opladen en/of afladen.

  • zondag 11u skiffs vervoer heen
  • zondag 16u skiffs vervoer terug


Hopelijk tot dan!
De Zwembadtrainingcommissie.

zwembadtraining