websiteLogoTop1

16 September Vlootschouw & Open Dag

De Eindhovense Roeivereniging Beatrix nodigt u uit voor een Vlootschouw (11:00-12:00) en Open Dag (12:30-14:30) op zaterdag 16 september 2023. Dit evenement biedt een geweldige gelegenheid om kennis te maken met onze vereniging en de prachtige sport van het roeien. Schrijf de datum snel in je agenda!

Tijdens de Vlootschouw zullen de leden van Beatrix de gehele vloot op het water presenteren. Kom genieten van het indrukwekkende schouwspel. Het is een unieke kans om de finesse en teamwork van onze getalenteerde roeiers in actie te zien.

Voor de Open Dag verwelkomen we zowel kinderen tussen 10 en 18 jaar als volwassenen. Deze middag staat volledig in het teken van ontdekken en ervaren. U krijgt de gelegenheid om een rondleiding te volgen en onze prachtige faciliteiten te bezichtigen. Daarnaast zullen ervaren instructeurs klaar staan om u op de kant een korte instructie te geven over de roeitechniek en kunt u het roeien zelf uitproberen op het water in de boot.

Mis deze kans niet om de roeisport te ontdekken en de gemeenschap van Roeivereniging Beatrix te ervaren. Kom naar onze Vlootschouw en Open Dag op 16 september 2023!