websiteLogoTop1

Update3 BTC, uitslagen

De laatste BTC van dit seizoen. Er is weer heel snel geroeid, en de organisatie was 'superb'. Onder lekker zonnetje en wat wind mee was het het weer lekker roeien.

De uitslagen staan hier.

 Fotos van blok 3 staan hier, gemaakt door Corien.

 Film (hier) in blok 2 met drone gemaakt door Grignon.

1750u update2, de aangepaste loting is hier te vinden.

Na de afgelaste winterse BTC4, komt al weer het laatste deel, nr 5 van de BTC. 

De trials zijn voor ieder Beatrix-lid dat tenminste roei-examen I heeft behaald. Dames en heren senioren, junioren en veteranen, van recreant tot wedstrijdroeier, iedereen kan meedoen. De BTC is perfect voor iedereen die de ontwikkeling van zijn prestatieniveau wil volgen of die gewoon eens in een ongedwongen sfeer een onderlinge wedstrijd wil varen.

De BTC5 vindt plaats op zondag 26 februari. Schrijf je in via het online inschrijfsysteem via deze link: https://forms.gle/vLsLE9gK9digGxqw8

We verzoeken je om vooraf naar de al eerder gedane inschrijvingen te kijken en boot- en blokvoorkeur hierop af te stemmen. 

 Zie deze link voor de reeds ingeschreven ploegen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQi8ybNLnZ46cqzjqCrBeyDe6BTFTw43PLSFak_CA0ACXcQWAtFUBn-xWBK7PKaVdaxgr9FvB3bMe_8/pubhtml?gid=1864697157&single=true (duurt even voordat deze is bijgewerkt)

De organisatie bepaalt de uiteindelijke blok- en bootindeling. De inschrijving sluit de woensdag voorafgaand aan de BTC om 19:00. Na-inschrijvingen zijn helaas niet mogelijk.

Hou de website in de gaten voor de laatste informatie mbt deze BTC.

Met vriendelijke groet,

Zonder Dollen & Rachael