websiteLogoTop1

Uitslagen BEK

20230108 BEK 4

Prijsuitreiking

De Beatrix Ergometer Kampioenschappen 2023 waren weer druk bezocht als vanouds! Naast veel enthousiast publiek waren er maar liefst 29 fanatiekelingen mee aan de 2k estafette, individuele 2k of ErgBattle.  

Lees meer voor foto's en uitslagen.

Bij de jeugd waren de meiden uiteindelijk de jongens te snel af. Bij de overige estafette deelnemers hield de Blues zijn reputatie hoog door met 15sec verschil bovenaan de lijst te eindigen.

De individuele 2k begon spannend met een snelle start van Thijmen. Dit hield hij zo'n 1km vol waarna Jasper hem voorbij wist te gaan. Maar na correctie kwam Martin als ongeëvenaarde winnaar, met zijn jarenlange ervaring, als enige echte winnaar uit de bus!

Het derde onderdeel was de goed ingeschreven ErgBattle, die nu voor de tweede keer werd georganiseerd. Met 11 deelnemers waren er maar liefst 5 rondes nodig om erachter te komen of Corien de wisseltrofee mocht behouden. In de laatste ronde werd duidelijk dat de trofee toch een nieuwe bestemming zou krijgen. Voor de tweede keer die dag ging Martin er vandoor met de winst en ditmaal ook met de enige echte wisseltrofee. We mogen hem dan ook wel dé winnaar van de BEK noemen met 2 winsten op zijn naam.

Hier vind je de uitslagen.

Dank aan alle deelnemers en publiek. Samen is er weer een mooi evenement van gemaakt!

Tot volgend jaar!

 

20230108 BEK 2

De estafette

 

20230108 BEK 3

De estafette

 

20230108 BEK 1

De 2k en ErgBattle