websiteLogoTop1

inschrijvingen tot 22 september

De tocht wordt georganiseerd i.s.m. rv De Krom in Woerden. We beginnen op tijd met het rondje tegen de klok in door t Groene Hart (uitzetten in Woerden om 9.30!) We roeien 35 km. Inschrijven door mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appje aan Peter Bremmer. https://www.ervbeatrix.nl/2016-02-01-09-07-58/toerprogramma-2024?view=article&id=1288&catid=2

We roeien kort gezegd via de Woerdense Singel de Linschoten Montfoortse vaart op via Oudewater en via de Tolbrug Nieuwerbrug terug naar De Krom.  Highlights zijn  o.a. de historische sluizen bij Montfoort, prachtige vergane glorie langs de IJssel, Oudewater met Heksenwaag, Goejanverwellesluis met de ambachtelijke pracht van Wilhelmina van Pruisenbrug. Én er zijn drie riggerhoge bruggen op de Dubbele Wiericke. We stoppen voor lunch in Hekendorp bij een gezellig kroegje.
Kosten (boothuur): € 7,50; (reiskosten): ongeveer € 10, -, lunchpakket mee voor korte picknick stop ergens en later dus een kroegje in Hekendorp waar we kunnen lunchen (lunch kosten in dat geval ongeveer € 20, maar reken met lunch vooral op je eigen lunchpakket).
Inschrijven  mogelijk tot 22 september (bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Verdere informatie bij Willemijn Nieuwenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring