websiteLogoTop1

De renovatie van het barmeubel in ’t Spantje is afgelopen week een heel eind opgeschoten. De nood-barbladen zijn vervangen door spiksplinternieuwe bladen met prachtige kleuren. Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn.
De ledverlichting onder het barblad is, net als de digitale prijslijst, gekoppeld aan het aan- en uitzetten van de kassa. Makkelijker kunnen we het niet maken. De koffieautomaat heeft nu zijn definitieve plek, en zoals we al enkele weken gewend waren; koffie/thee op elk gewenst moment.

We zijn er nog niet helemaal, de inrichting van de barkastjes is nog een puntje, maar dat komt goed. Sommige klusjes worden binnenkort afgewerkt, zoals de aansluiting van de bierspoelbak, de ledverlichting in de vitrinekast, de klink van de keukendeur, de ventilatoren enz. De bakken om eventueel lekwater op te vangen kunnen hopelijk snel verdwijnen, het vervangen van de dakbedekking op ’t Spantje zal eind komende week in ieder geval klaar zijn.

Afijn, misschien ben je of ga je op vakantie, rust lekker uit en kom daarna weer lekker roeien en iets drinken in ’t Spantje. Voor de thuisblijvers, blijf actief en deel je roei-ervaringen op het terras of in ’t Spantje. Voor iedereen; geniet van ‘t vernieuwde Spantje.

En dan nog dit! Ontdek ’t Spantje op een andere manier en geef je op voor de bardienst op zaterdagen. Als bardienst-vrijwilliger zorg je voor de verkoop van koffie, thee en alle andere consumpties in de bar. Je houdt van gezelligheid en de dynamiek van Beatrix spreekt je aan.

Wil je meer weten? Log in op de Beatrix site en ga naar: https://www.ervbeatrix.nl/prod/2015-09-24-09-24-00/societeit-t-spantje
Opgeven doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot snel in 't Spantje

Heleen Koggel
Societeitsbeheer

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring