websiteLogoTop1

Vanaf zaterdag 5 juni mag ’t Spantje weer open!
Je mag op het balkon en ook weer in ’t Spantje verblijven. Met koffie, cappucino, thee of chocomel uit de automaat.
En natuurlijk gaan we weer bardienstendraaien, te beginnen op zaterdags, met in de toekomst een uitbreiding naar zondagochtend en eventueel zondagmiddag.

Maar daar hebben we wel bardienstvrijwilligers voor nodig.
Er zal weer een bardienstrooster gemaakt en gepubliceerd worden, zoals te doen gebruikelijk; via de website. Van de meeste bardienstmedewerkers zijn de voorkeuren bekend, maar heb je nog puntjes waar we op moeten letten bij het indelen, mail die ommegaand naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En…..omdat zaterdag 5 juni al zo dichtbij is, is het roosteren wat lastiger voor deze dag.
De vraag is:
Wie kan er zaterdag aanstaande (5 juni) bardienst draaien? We hebben 2 mensen nodig tussen 9.15 en 12.20 en 2 mensen tussen 12.10 en 15.30.
Dezelfde vraag geldt voor 6 juni, want dan wordt er door de wedstrijdcommissie een Trial georganiseerd. Dan is het ook fijn als we iets kunnen nuttigen in ’t Spantje.
Geef je snel op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laten we weer snel de gezelligheid in 't Spantje binnenhalen. Mochten we geen mensen vinden, dan blijft de bar/keuken dicht.

En dan nog even dit;
• Op het balkon mogen maximaal 8 mensen zitten. Er staan 8 stoelen klaar, zet deze terug als je het balkon verlaat (2 stapeltjes van 4). Kabel en slot niet bevestigen!
• Doe de terrasdeur dicht, als je de laatste bent.
• In ’t Spantje, zit je aan een tafel op 1,5m, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt. Tafels en stoelen staan klaar, ga er niet mee schuiven.
• Zolang je beweegt, (lopen van… en naar..) draag je een mondkapje.

Tot snel in ’t Spantje,
De Sociëteitscommissie

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring