websiteLogoTop1

Vandaag, zaterdag 21 september vond de veertiende editie van De Amstelbeker plaats. De Beatrix dames starten in een veld van 11 ploegen. In de time trial hebben ze de 6e tijd neergezet waardoor ze een extra voorwedstrijd hebben gevaren tegen Nautilus. Na de ruime winst op Nautilus redden ze het helaas in de kwart finale niet tegen RIC. Uiteindelijk is de London Rowing Club er met de winst vandoor gegaan.

De Amstelbeker is de wedstrijd tussen de beste verenigingsachten van de algemene roeiverenigingen en de studentenroeiverenigingen. Het is een boord-aan-boord race over de 750 meter vanaf de Berlagebrug naar ‘De Hoop’. De heren strijden om de Palmbeker, de dames om de Fortunabeker.
Dit jaar was Beatrix vertegenwoordigd met Christine, Elien, Sara, Corien, Bregtje, Rachael, Antoinette, Rianne en Anne-Lize als stuurvrouw en coach Rens.
Vanaf juli hebben dames uit verschillende ploegen met elkaar geroeid in de zogenaamde Beatrix zomer 8 en hieruit is uiteindelijk deze verenigingsacht voor de Amstelbeker geformeerd.

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring