websiteLogoTop1

Meerdere Beatrix ploegen zijn met blik teruggekomen van de Mark Regatta in Breda. Gerard en Rens hebben het heren masters dubbel twee veld gewonnen in een tijd van 20.04. Ze hebben de felicitaties van Seada van de Herik, de voorzitter van de KNRB in ontvangst genomen omdat ze overall als beste ploeg van deze Mark Regatta uit de bus zijn gekomen. Met Tom en de jarige Theo erbij (en Jos als stuurvrouw) hebben ze ook het masters dubbel vier met veld gewonnen in een tijd van 19.43.

Lekker met de Meiden (Rosemarijn, Marijke, Eline, Emma en Anne als stuurvrouw) gingen er in een tijd van 22.01 met de winst vandoor in het dames masters dubbel vier met veld. Het dames masters dubbel twee veld is gewonnen door Jolien en Vreneli in een tijd van 22.45. 

In het open masters veld met 5 achten won de Nijman 8 het D-F veld en was na leeftijdscorrectie de snelste van het hele achten veld.

 

Mirjam, Gabi, Nicole, Inge met Jos als stuurvrouw starten als enige in het dames masters vier en hebben de 5 kilometer in 24.13 afgelegd. Ger, Ignace, Floris met invaller Antoinette (vervanger van de zieke Jaap) zijn in een tijd van 19.25 knap tweede geworden in het heren masters dubbel vier veld. Voor Frank, Edwin, Daan, Richard met Gabriel als stuurman was de Mark Regatta hun eerste wedstrijd in een gladde vier en ze hebben er 21.52 over gedaan. Jan en Vianny zijn in een tijd van 22.16 5e geworden in het veld met 8 heren dubbel tweeën. Roelof was de enige Beatrix skiffeur deze keer en is in een tijd van 24.42 12e geworden in een veld van 16. Anja heeft met haar zus meegedaan namens RV Alphen in de dames dubbel twee met een tijd van 24.08.

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring