websiteLogoTop1

IMG_20240830_110619Op vrijdag 30 augustus zijn wij met ons clubje Aangepast Roeien naar Cuijk gereden voor een toertocht op de Kraaijenbergse Plassen, georganiseerd door Coby en Pieter.

Wij werden hartelijk ontvangen door Annie van Roeivereniging De Drie Provinciën. Na een heerlijk kopje koffie in de prachtige serre van hun verenigingsgebouw mochten we twee wherries en een C4+ te water laten en instappen vanaf een keurig geschrobd vlot. Ook hier zijn eenden en ganzen er de oorzaak van dat er iedere ochtend gepoetst moet worden.

Het recreatiegebied bestaat uit diverse plassen die met elkaar verbonden zijn. Als je de oever volgt kom je vanzelf weer op het beginpunt uit, een tocht van 20 km. Maar die afstand hebben we niet gevaren. Wij hebben ‘s ochtends een rondje gevaren om een eiland heen waar prachtige villa’s staan. Allemaal met een steiger en een flink motorjacht. Net zo leuk om te bekijken waren de zwanen, aalscholvers en reigers die daar ook in de buurt wonen.

‘s Middags was er gelegenheid voor een tochtje in een ander deel van het gebied. Het was mooi weer, geen drupje regen en geen windvlaagje gehad. We hebben allemaal genoten van deze gezellige dag in de mooie natuur.

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring