websiteLogoTop1

4 Blikken op Spaarne Lenterace

In dit laatste weekend van mei vond de Spaarne Lenterace plaats. De Rood Witte Sokjes, Roelof, Antoinette met Rianne en de Blues hebben blik getrokken. Helaas redden de Millennials en Blik op Oneindig het door de vele files niet om op tijd in Haarlem te zijn.

De Rood Witte Sokskes met Michelle, Corien, Irma, Antoinette en Jos als stuurvrouw hebben het dames masters dubbel vieren veld A-C gewonnen in een tijd van 17 minuten en 46 seconden. In ditzelfde veld deden de Roze Pekskes en LmdM ook mee. Zij zijn op basis van de op leeftijd gecorrigeerde tijden respectievelijk 5e (18:28) en 11e (19:10) geworden in een veld van 14 dames vieren.

Antoinette heeft op zondag haar tweede blik behaald in de dubbel twee met Rianne. Met hun tijd van 18:17 waren ze sneller dan de andere 14 ploegen in het gehele veld van dames dubbel tweeën.


De Blues (Rens, Floris, Ignace, Theo en Jos als stuurvrouw) hebben de winst behaald in het dubbel vieren A-C veld in een tijd van 16:01. Het veld bestond uit 8 vieren.


In het heren skiffveld deden Ignace en Roelof mee. Roelof heeft het G-veld gewonnen in een tijd van 20:56 en is overall op basis van de op leeftijd gecorrigeerde tijden 12e geworden. Ignace is met zijn tijd van 19:30 overall 14e geworden in het veld van 33 skiffs.


In het dames skiff veld is Anja met haar tijd van 22:45 8e geworden in het veld van 15 skiffs. Helaas stukje langzamer dan haar zus die er met de winst vandoor is gegaan in het F-veld. Elif is met haar tijd van 21:40 overall 11e geworden.


Voortvarend is met invaller Lieke van de Zwolsche 4e geworden in het veld van 9 achten D-J.
De Harmen 8 heeft de race in een rustig tempo afgemaakt omdat een van de roeiers onwel was geworden. Behoorlijk schrikken maar gelukkig ging het snel weer beter met hem.