websiteLogoTop1

20240701_BeaBC

Roeien doe je met je benen. Maar wie heeft 'de beste benen' binnen jouw team? Ook dit jaar is er gelegenheid om dit uit te testen door een kilometer te knallen op 'De Gulbergen':

Zaterdag 13 juli van 9:30 tot 13:00 uur.

Iedereen, jong/oud en M/V kan meedoen. Ook al hoor je niet bij de snelsten, de inspanning zal niet veel meer dan twee minuten vergen. De uitslagen zullen worden gerangschikt op basis van 'kale tijden' (géén leeftijd- of sexe-correctie). De ervaring leert dat ondanks dat 'de oudjes' en de vrouwen binnen onze vereniging vrolijk meestrijden in de top van het klassement. 

Je hoeft je niet vantevoren aan te melden. Kom zaterdagochtend 13 juli naar de loods, dan word je begeleid en aangemoedigd door de organisatoren (en hopelijk een aantal supporters!).  

Kun je die zaterdag niet? Je kunt in de periode 10-12 juli ook op eigen gelegenheid een kilometer knallen op de BikeErg. Let op: stel de PM5 in op een 'single distance' van 1000 m, en doe alle gevraagde calibraties vooraf, zodat je na afloop een calibratiecode kan genereren (4e knopje van boven). Stuur een foto van het display met verificatie code naar jkoelm (at) gmail.com. En... vergeet vooral niet de warming-up vóór de inspanning! 

Prijs voor succesvolle deelname aan de BeaBC zijn de binnen jouw team felbegeerde 'beste benen bragging rights' voor tenminste één jaar.... 

Meer info: zie pagina BeaBC onder het menu 'Activiteiten' (bovenaan deze pagina).

Adresgegevens

ERV Beatrix
Kanaaldijk Noord 61
5642 JA Eindhoven
040-2815583
info@ervbeatrix.nl

Privacyverklaring